Anunț

• Denumirea postului – muncitor ( cu atributii de bucatar) – post pe perioadă nedeterminată – 1 post

Condiţii specifice de participare la concurs:

  • nivelul studiilor – medii
  • vechime în munca – minim 3 ani
  • diploma curs de bucatar sau dovada ca urmeaza curs de specialitate

Data, ora şi locul de desfăşurare a concursului:

  • proba scrisă în data de 28.03.2024, ora 10.00, la sediul instituției
  • proba practică în data de 01.04.2024 in intervalul orar 8:00-16:00, in functie de numarul candidatilor, la sediul instituției
  • proba interviu în data de 03.04.2024, 10:00 la sediul instituției Documentele solicitate candidaților pentru întocmirea dosarelor de concurs sunt:
  1. Cerere de înscriere concurs;
  2. Curriculum Vitae;
  3. Cazier judiciar;
  4. Certificatul de integritate comportamentală din care să reiasă că nu s-au comis infracțiuni prevăzute la art. 1 alin. (2) din Legea nr. 118/2019;
  5. Act de studii, foaie matricola ( copie );
  6. Carte de identitate ( copie );
  7. Certificat de naștere ( copie );
  8. Adeverință medicală, eliberată de medicul de familie, de unde să rezulte faptul că persoana care dorește să participe la concurs este aptă din punct de vedere medical;
  9. Documente care să ateste vechimea în muncă.
  10. Diploma curs de bucatar sau dovada ca urmeaza curs de specialitate Data limită până la care candidaţii vor depune actele pentru dosarul de concurs este 20.03.2024, ora 12:00, la sediul instituției.

Bibliografie şi tematică:

Bibliografie

  1. OMEC nr. 4183 din 04. 07. 2022 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar (ROFUIP)-Titlul IV Personalul unităților de învățământ-Capitolul III-Personalul nedidactic
  2. Legea sănătății și securității în muncă 319/2006 cu modificările și completările ulterioare-Capitolul IV-Obligațiile lucrătorilor
  3. Legea 477/2004-Privind codul de conduită a personalului din instituțiile publice
  4. Legea 53/2003 actualizată: Codul muncii ”Răspundere disciplinară”
  5. Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor
  6. OMS Nr. 1563/2008 – Lista alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor;
  7. HG 924/2005 privind aprobarea regulilor generale pentru igiena produselor alimentare;
  8. Ord. nr.994/2018 Pt. Modificarea si completarea Normelor de igiena si sanatate publica… aprobate prin O.M.S 119/2014
  9. O.M.S NR. 185/2003 PT. Aprobarea Normelor tehnologice privind asigurarea curateniei, dezinfectiei…

Tematică

  1. Principiile care stau la baza alimentatiei sanatoase pentru copii;
  2. Echivalente alimentare si necesarul estimativ zilnic de alimente pentru alcatuirea dietei la copii;
  3. Norme de igiena pentru unitatile de folosinta publica;
  4. Reguli generale de igiena a mainilor;
  5. Norme de securitate si sanatate in munca.