Demarare proiect anti-bullying 

În perioada Noiembrie 2022 – Februarie 2023, ASOCIAȚIA MAXWELL ROMÂNIA implementează  Proiectul “Cum să facem față bullying-ului”, în parteneriat cu Liceul Teoretic ”Ioniță Asan” din Caracal , precum și Liceul Teoretic ”Alexandru Iona Cuza” din Corabia.

Prin intermediul acestui proiect ne propunem să îmbunătățim percepția, atât a tinerilor, cât și a profesorilor și a părinților acestora cu privire la bullying și la consecințele nefaste ale acestei infracțiuni în viața tuturor.

Beneficiarii proiectului vor fi peste 1200 de elevi din cadrul Liceului Teoretic ”Ioniță Asan” din Caracal, respectiv Liceul Teoretic ”Alexandru Iona Cuza” din Corabia, dar și părinții și profesorii acestora.

În cadrul proiectului ne propunem derularea a peste 72 de activități, după cum urmează:

– 58 de întâlniri cu cei peste 1200 de elevi din cele două școli ;

4 întâlniri cu profesorii celor 2 școli

8 întâlniri cu părinții copiilor din cele două școli;

2 dezbateri finale cu 20 de elevi din ambele școli.

Elevii participanți la dezbaterea finală vor fi premiați.

Acest proiect a fost implementat cu succes în 10 școli din mai multe județe ale țării, iar feedback-ul primit din partea elevilor, a profesorilor și a părinților a fost unul pozitiv, cu toții concluzionând că astfel de activități sunt foarte utile și necesare. Acest fapt ne încurajează să continuăm derularea acestui gen de proiecte, în toată țara

Lasă un răspuns